Stuen

FERIEHUS:

Koselig hus med sjøutsikt til leie hele året. Det ligger idyllisk til like ved E10 i Mørkved i Flakstad .I leiligheten er det kjøkken og stue,tre soverom med 6 sengeplasser.bad.egen inngang til leiligheten.


Her kan du oppleve nordlyset om vinteren.

Plassen Mørkved ligger 15 km unna Reine, 3 km til Sund der du kan ta deg en tur til smeden og se på hans arbeid. Det er 9 km til Ramberg der det finnes butikk og kafe. Kjører du videre nordover langs E10 vil du få se mange flotte sandstrender. Turen fra Mørkved til flotte Nusfjord er på ca 20 km og til Glasshytta på Vikten er vel 25 km. 40km til leknes der det er flyplass.

Du kan ta en dagstur til Svolvær, Kabelvåg og Henningsvær (110 km ca), og legge turen innom vikingmuseet på Borg. Mange flotte turløyper finnes også i nærheten. Dette er et perfekt utgangspunkt for ditt opphold i Lofoten. Rolig og stemingsfullt. Velkommen. Ta kontakt på tlf 97072106 eller e post. simara@online.no

 

Fisketur på Lofothavet med MK Simar

Bli med ut på ordentlig Lofotfiske med en ekte fisker! Du blir med om bord i båten, trekker og setter line, samt fiske med juksehjul og fiskestang. Sjansen for å få fisk er stor, da Rolf-Helge Eriksen har fisket i Lofoten siden 1974 og kjenner havet som sin egen bukselomme.

Simar og Rolf-Helge Eriksen kjører faste turer hver dag i mai, juni og juli.

Ingen minimumsgrense for antall personer. Kapasitet til 7 personer per tur.01.mai—01.august.kl 10-13.


01.august – 30.april: ta kontakt for turerPris pr. person: 800 NOK. Turen tar om lag 3 timer

Ta med skotøy og varme klær som tåler litt vann og bevegelser i havet. Husk at det ofte er kaldere på havet!

Om bord i båten finner du vester til alle og ulike typer fiskeredskap som fiskestang og juksehjul, som er inkludert i prisen. Rolf-Helge Eriksen byr på kaffe / te, gode historier fra Lofotfiske og hjelp til sløyingen av fisken i etterkant om dere ønsker det.

Båten ligger lett tilgjengelig ved E10 i Mørkved, 9km fra Ramberg og like ved Sund. Kommer du fra Leknes følger du E10 vestover og stopper like før avkjørselen til Sund. Kommer du fra Moskenes følger du E10 østover, og 600meter fra avkjørselen til Sund finner du Simar og Rolf-Helge Eriksen.
 
Ring Rolf-Helge Eriksen på +47 970 72 106 eller send epost: simara@online.no for bestilling.